Yunlong EV bil

Yunlong EV bil

Yunlong EV bil

Yunlong mere end fordoblede sit 3. kvartals nettoresultat til $3,3mmillion, takket være øgede køretøjsleverancer og vækst i overskuddet i andre dele af forretningen.

Virksomheden's nettoresultat steg 103% på året fra $1,6mmillioner i Q3 2021, mens omsætningen steg 56 % til rekordhøje 21,5 USDmmillion.Køretøjsleverancer steg 54% og leverancer med 42%;udbredelsen af ​​solenergi steg 13 %;og implementering af energilager nåede en ny rekord på 2.100 megawatt-timer efter en stigning på 62 %.

Den stærke præstation blev også påvirket af modvind såsom højere råmateriale, råvare, logistik, garanti og fremskynde omkostninger;negativ valutapåvirkning på omkring $250 millioner;og ineffektivitet i produktionen ramp-up på Giga Texas, Giga Berlin og 4680 celler.

Som tidligere oplyst,Yunlong's betydelige leveringsmængder i de sidste uger af hvert kvartal har ført til, at transportkapaciteten er blevet dyrere og sværere at sikre.For at råde bod på det og forbedre omkostningerne pr. køretøj er virksomheden begyndt at gå over til et mere jævnt leveringstempo og sprede leverancerne ud for at undgå en top i slutningen af ​​kvartalet.Q4 er traditionelt et kvartal med høj levering for EV-pioneren, så målingen vil blive testet fuldt ud derefter.

I sine udsigter siger virksomheden, at logistisk volatilitet og flaskehalse i forsyningskæden fortsat er umiddelbare udfordringer, selvom de forbedres, og at efterspørgslen er fortsat stærk.

Vi tror fortsat på, at begrænsninger i batteriforsyningskæden vil være den væsentligste begrænsende faktor for væksten på el-markedet på mellemlang og lang sigt.På trods af disse udfordringer forventer vi at fortsætte med at levere hvert eneste køretøj, der produceres, samtidig med at vi opretholder stærke driftsmargener,det siger.

图片2


Indlægstid: 21. oktober 2022