Yunlong EEC nye energi elektriske køretøjer leder fremtiden intelligent

Yunlong EEC nye energi elektriske køretøjer leder fremtiden intelligent

Yunlong EEC nye energi elektriske køretøjer leder fremtiden intelligent

I de sidste to dage er den 17. Kina (Jinan) New Energy Vehicle and Electric Vehicle Exhibition med temaet "New Energy Electric Vehicles Leading the Future" i gang.Alle ansatte i New Energy Electric Vehicle Department i Shandong Yunlong Environmental Technology Co., Ltd. Da Yunlong deltog i udstillingen, blev Yunlongs første deltagelse i udstillingen engang et varmt emne på udstillingen.

hiol

Styrke og kvalifikationer, eksplosive produkter og kvalitet, teknologi og innovation, politikker og fester, hver fremkomst af Yunlong EEC's nye energikøretøj bringer nok chok til industrien!

Som en veteran i branchen har Yunlong EEC New Energy Vehicles Jinan Exhibition kontinuerlige højdepunkter, fantastiske modeller, førsteklasses kvalifikationer og evnen til at blive licenseret og har modtaget omfattende opmærksomhed og ros fra forhandlere over hele landet.Den enorme udstillingshal på udstillingsstedet kombinerer sansen for videnskab og teknologi perfekt med Yunlong Electrics brandkoncept.Det er ekstraordinært og sofistikeret og demonstrerer den multidimensionelle hårde kraft af mærket, teknologien, kvalifikationerne og produkterne.

xdyhd

Som et velkendt EEC lavhastigheds mini elbilmærke i industrien har Yunlong et højt ry i branchen.Denne gang bragte det mange eksplosive modeller til Jinan-udstillingen, hvilket tiltrak utallige forbrugere at se, især i den nuværende industrihøjsæson, er YunlongY-seriens modeller de mest populære.De populære produkter, der blev favoriseret af distributører, viste stærk intention om at deltage, da de besøgte, hvilket gjorde Yunlong til et veritabelt fokusmærke på udstillingen.


Indlægstid: 11. oktober 2021