Meget mærkelig Alibaba elbil i denne uge: Jeg kan godt lide denne livlige elbil

Meget mærkelig Alibaba elbil i denne uge: Jeg kan godt lide denne livlige elbil

Meget mærkelig Alibaba elbil i denne uge: Jeg kan godt lide denne livlige elbil

Jeg aner ikke, hvad jeg ser, men jeg ved allerede, at jeg er forelsket i denne livlige lille elbil fra Alibaba.
Alibaba, som blev udvalgt i sidste uge, kan skræmme mig super mærkelige elbiler i denne uge, men denne uges elbil trivia klør: "Hvorfor har jeg ikke det her i mit liv?"Min kone har ikke været i stand til at træne min hjerne Del.
Teknisk set er produktnavnet angivet som "Kinafremstillet og solgt EEC hot-sælgende 2-sæders bil elektrisk voksen patrulje patrulje sightseeing politi golfvogn".
Lingstar M15 er måske ikke den mest sexede bil på vejen, men den har en vis charme, og jeg synes, den passer til mig.
Du kan fortsætte med at vise din elektriske sportsvogn frem.Jeg vil bruge min elektriske korte bil til at hente damerne.
Denne ting ser ud som om, designeren satte alle Frankensteinerne på os, skar den forreste ende af Miataen med den bagerste halvdel af Willis Jeep og bandt dem derefter sammen med gelænderne på swimmingpoolstigen.
Hvis du synes designet er fantastisk (selvfølgelig gør du det, du trækker vejret), så tjek bare interiøret.Når du kommer ind, bliver tingene endnu mærkeligere.
Du kan godt grine, men herfra er det kun et stenkast fra Tesla butterfly-rattet.Den er endda stilkløs, ligesom Teslas hjul!Gutter, dette gjorde mig til en tidlig adopter.
De hårde plastik bøttesæder ser ud som om de er produceret på en rigtig bøttefabrik.De ser lige så behagelige ud som et tomt badekar, men jeg havde selvfølgelig ikke forventet, at det var luksuriøst vegansk læder.
Selvom det måske ikke giver avanceret interiør, kan du i det mindste rengøre det indvendige af bilen med en haveslange - det er det.
M15 giver venstrekørsel, ligesom en bil Gud ønsker, men af ​​en eller anden grund er sikkerhedsselen baglæns.
Jeg synes dog ikke, jeg skal klage, jeg skal være taknemmelig for, at den endda har en sikkerhedssele.I betragtning af, at det ser ud som om, en mur faldt fra en kofangerbil og undsluppet af én person, er ethvert ægte trafiksikkerhedsudstyr uden for rækkevidde.
Når det er sagt, er dette bestemt mere end bare en legetøjsbil.Det er ikke en af ​​de trivielle 50 km/t (31 mph) elbiler, som vi ofte ser på Alibaba.
Det er rigtigt, at den baghjulstrukne 4 kW elmotor aldrig vil vise det ternede flag, men det er fint for mig.Når du ejer en bil, der ser så flot ud, vil du bestemt sætte farten ned og lade folk, der passerer forbi, se den.
M15 mangler motorkraft, det kompenserer for batterikapaciteten.Min lille gule hot rod gemmer på et stort 72V 80Ah lithium-ion batteri med en kapacitet på 5,76 kWh.Det her er slet ikke dårligt!
Lingstar hævder en maksimal rækkevidde på 150 kilometer (93 miles), men en kravlehastighed på 20 kilometer i timen (12 miles i timen).Selv i fuld fart kan det gøre en brugt Nissan Leaf mere end det værd.
Du kan endda bruge et af disse AliExpress-batterier til at fordoble din rækkevidde for kun tusind dollars.
Jeg ved, at denne ting kun har to sæder, men du kan tage et par passagerer tilbage i en klemme.

Hvis du støder på din egen meget mærkelige Alibaba elbil, er du velkommen til at sende mig et link (mine kontaktoplysninger er i forfatterprofilen nedenfor).Det kan dukke op i den meget mærkelige fremtidige del af Alibabas elbiler i denne uge!
Micah Toll er en personlig elbil-entusiast, batterinørd og forfatter til Amazons nummer et bedst sælgende bog DIY Lithium Battery, DIY Solar og Ultimate DIY Electric Bike Guide.


Indlægstid: 28-jul-2021