Målet med Yunlong Electric Vehicle

Målet med Yunlong Electric Vehicle

Målet med Yunlong Electric Vehicle

Yunlongs mål er at være førende i skiftet mod et bæredygtigt transportsystem.Batteridrevne elektriske køretøjer vil være det vigtigste værktøj til at drive dette skift og til at muliggøre dekarboniserede transportløsninger med bedre transportøkonomi til kunderne.

Den hurtige udvikling af elektriske løsninger til EEC-elbiler omfatter hurtige fremskridt inden for batteriteknologi med hensyn til energilagringskapacitet pr. kg.Opladningstid, ladecyklusser og økonomi pr. kg forbedres hurtigt.Det betyder, at disse løsninger bliver mere omkostningseffektive.

"Vi ser, at batterielektriske løsninger er den første teknologi med nul-udstødningsemission, der når bredt ud på markedet.For kunden kræver et batteridrevet elbil mindre service end et konventionelt køretøj, hvilket betyder højere oppetid og forbedrede omkostninger pr. km eller driftstime.Vi har lært af bussegmentet, hvor transformationen startede tidligere, og batterielektriske muligheder er i høj kurs.Yunlongs timing i det segment var ikke optimal, men det gav gode oplevelser, og vi accelererer lige nu med den nye Yunlong-busserie.Det gav os også en god basisviden, da vi øgede den elektrificerede lastbilvirksomhed,” siger Jason Liu, CEO hos Yunlong.

I 2025 forventer Yunlong, at elektrificerede køretøjer vil tegne sig for omkring 10 procent af vores samlede bilsalgsvolumener i Europa, og i 2030 forventes 50 procent af vores samlede bilsalgsvolumen at være elektrificeret.

Virksomheden forpligter sig til at lancere mindst én ny elektrisk produktapplikation i bus- og lastbilsegmentet hvert år.Samtidig er samfundsinvesteringer i en solid infrastruktur til batterielektriske køretøjer fortsat en prioritet.

“Yunlongs fokus er vores kunders forretning.Transportoperatører skal kunne fortsætte med at udføre opgaver på en bæredygtig måde til en rimelig pris,” slutter Jason.

Målet med Yunlong Electric Vehicle


Indlægstid: 21. november 2022