Hvordan holder man elbilbatterier varme om vinteren?

Hvordan holder man elbilbatterier varme om vinteren?

Hvordan holder man elbilbatterier varme om vinteren?

Hvordan oplades elbiler korrekt om vinteren?Husk disse 8 tips:

1. Øg antallet af opladningstider.Når du bruger et elektrisk køretøj, må du ikke genoplade batteriet, når batteriet i det elektriske køretøj slet ikke har elektricitet.

2. Når du oplader i rækkefølge, skal du først sætte batteristikket i, og derefter sætte strømstikket i.Når opladningen er slut, skal du først tage strømstikket ud, derefter batteristikket.

3. Rutinemæssig vedligeholdelse Når det elektriske køretøj startes i starten på kolde vinterdage, er det nødvendigt at bruge pedalen til at hjælpe, og må ikke "nulstarte" for at undgå en stor mængde strømafladning, ellers vil det forårsage stor skade på batteri.

4. Batteriopbevaring om vinteren Hvis køretøjet er parkeret i det fri eller på et kølerum i flere uger, skal batteriet fjernes og opbevares i et varmere rum for at forhindre, at batteriet fryser og beskadiges.Opbevar den ikke i en tilstand af strømtab.

5. Det er også meget vigtigt at rense batteripolerne og påføre specielt fedt for at beskytte dem, hvilket kan sikre elbilens pålidelighed ved start og forlænge batteriets levetid.

6. Når udstyret med en speciel oplader, skal du bruge den matchende specialoplader ved opladning.

7. Fordelene ved flydende opladning De fleste opladere fortsætter med at flyde opladning i 1-2 timer efter, at indikatorlyset skifter for at indikere, at de er fuldt opladet, hvilket også er en fordel for at forhindre batterivulkanisering.

8. Overoplad ikke batteriet i det elektriske køretøj bør ikke overoplades, "overopladning" vil forårsage skade på batteriet.

vinter


Indlægstid: 26. august 2022